fredag 18. mars 2011

18.03 Skiføret erklært slutt

Jepp! I dag erklærte jeg skiføret i den nærværende skogen for slutt. Ja, jeg møtte altså tre stk på ski, men de anser jeg for å være fullstendig ferdig med “retten” på skogen for denne gang. Det får da være grenser - nå har det nemlig vært snø siden november.

Det var for øvrig ingen som så surt på meg heller. De tenkte kanskje det samme som meg, - at det er på tide å slippe andre inn i skogen enn skiløpere.

Det var helt herlig å gå i skogen. Snøen mellom skispora var knallhard og bar meg godt, så det var lett å gå. Sola skinte og fuglene sang. En MÅ jo bare bli i godt humør av sånt.

Bra trening for Carmen å få gå fot på det annerledes underlaget og med annerledes lukter. Også traff vi en diger Rotweiler hann underveis. En av den typen som gjorde at eieren på lang avstand ropte “er det hannhund eller tispe?”.

Carmen synes Rottisen var kjempekul, og spant rundt tre ganger så fort som han klarte å følge med. Så til slutt gikk han og markerte. Da gikk veslefrøkna resolutt bort og markerte på samme sted. Jeg ble helt målløs! Har aldri hatt en tispe som har gjort noe sånt før!

Håper hun “bare” er inni sin psykiske kjønnsmodning, og at dette ikke er noe hun kan være troende til å fortsette med. En av fordelene med å ha tispe er jo at de ikke markerer? Eh… eller var det ikke sånn, kanskje…..



1 kommentar: