mandag 14. desember 2009

14.12 Alene hjemme

Ja, dette var den spennende dagen da Carmen skulle være alene hjemme på ordentlig. Jeg dro av gårde på jobb, med klump i halsen. Så var det bare å åpne internet og følge med på Carmen på webkamera.

Hun sov og var helt rolig og fredelig en drøy time. Men, så så jeg til min store forferdelse at hun begynte å herje noe voldsomt med madrassen i buret sitt. Hun har jo dessverre gått løs på madrassen hun har i bilen noen ganger, og har fått seg noen dårlige erfaringer på det.

Vel, det var bare å kaste seg i bilen og kjøre hjem - og redde madrassen , og unngå dårlig læring. Da jeg kom fram viste det seg at hun ikke hadde klart å ødelegge noe - heldigvis. Dermed fikk Carmen på seg fleecedressen sin og være i bilen resten av arbeidsdagen.

På ettermiddagen fikk vi til en treningsøkt i skogen, utnytta siste rest av dagslyset. Begynte med å gå fot. Så testa jeg ut litt avlevering ute - på samme måte som jeg trener innendørs. Synes det var både enklere og vanskeligere på én gang å trene på dette ute.

Fikk også til litt nærsøktrening med godbiter. Lenge siden jeg har brukt fløyta, så jeg konstaterte at hun i grunn ikke helt skjønner det. Men, ”søk” skjønner hun.

Mer fot og mer avlevering. Også fikk hun selvsagt springe det hun orka en stund, mens jeg stod rolig.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar