mandag 7. desember 2009

7.12 Diaré!


Det var nok lørdagens kattemøkk ”måltid” som gjorde utslaget. Carmen var litt løs i magen i går, jeg tok sjansen på å gi henne mat (riktignok diettfór), og i dag var det skikkelig sprutbæsj!

Da var det greit å kunne overvåke henne med baby cal i bilen fra kontoret mitt, og vite at hun ikke var stressa og måtte på do.

Carmen og jeg var på et par timers vandring rundt i Ås, blant annet innom bokhandel og jernvare - suveren miljøtrening for henne.

Jeg trengte mer diettfor, dessuten noen ”remedier” mtp diareen. Dermed ble det et nytt besøk på Ås dyreklinikk. Suveren miljøtrening det og. Carmen var også i dag litt småelektrisk der inne. Det er nok litt ekstra skummelt på det stedet. MEN, hun kjente helt klart igjen veterinæren der.

Kjøpte med Canikur hjem. Og nå er ”resepten” ikke noe mat, bare Canikur og Zoolac et døgns tid. Det er jo ikke gøy i det hele tatt å skulle nekte en labrador maten. Men det gikk over all forventning i kveld. Carmen bare la seg til å sove og maste ikke om mat i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar