tirsdag 22. desember 2009

22.12 To hunder

Det er utrolig artig å ha to hunder i hus. De oppfører seg SÅ fint sammen. Inne er det jo rene idyllen. Jeg synes faktisk Carmen er enda roligere enn hun er når hun er alene her. De ligger og sover i hver sin bia. Så kan de jo bite litt på hverandre , men det tar ikke av. Og de er veldig lette å avbryte.

Noe som også er morsomt er at Emma ”pipedyret” er bemerkelsesverdig stille her hos meg. Det går til og med an å få kose med henne og stryke henne i ansiktet og på ørene uten at det kommer en eneste bitteliten lyd!? Og det har ikke jeg opplevd før i den tiden jeg har kjent Emma, så jeg må jo satse på at det har positiv innflytelse på henne å være her. I kveld kom hun bort og la hodet i fanget mitt da jeg ropte på henne. Så stod hun helt stille med øynene igjen, uten en lyd, uten å bite i noe, og bare ble kost med. Utrolig, spør du meg!

Emma tok seg resolutt til rette i biabedden som Carmen lå i fra før. Etter at Carmen først prøvde å sparke ut Emma uten at det lykkes gikk Carmen heller inn på kjøkkenet og la seg i Emma store bia.

Carmen hoster fortsatt, men uten å være syk. For sikker hets skyld, før høytid, helligdager og stengte apotek, så kjøpte jeg inn en kur med antibiotika til henne i dag. Så får jeg se om jeg tar den i bruk etter hvert.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar