lørdag 26. desember 2009

26.12 2. Juledag



Tid for å forlate hytta for denne gang. Fikk til en liten fotoseanse, siden det faktisk var antydning til sol i dag.

Så gikk turen til Sarpsborg og tur med frøken svart og frøken gul før de fikk ligge litt i bilen mens jeg var i familieselskap. Begge ble ikledd sine fleecedresser. Men, det var såpass kaldt at jeg tok med begge inn etter middagen. Carmen er for øvrig ”håpløs” å kle på. Hun klarer alltid å komme seg ut av fleecedressen. Hun ødelegger den ikke, men den ligger i en krøll når jeg kommer for å hente henne. Emma er jo en engel å kle på sammenligna med Carmen, som alltid må ”protestere” litt.

Vel, så henta jeg altså frøknene inn - i familieselskap med 3 hundeuvante barn i alder 5, 7 og 9 år, og 4 voksne. Jeg plasserte rett og slett Emma på badet med forbud mot å gå inn til henne. Og Carmen bandt jeg i benet mitt ved kaffebordet. Så måtte foreldrene holde de søte små på litt avstand. Særlig 5-åringen oppfører seg litt skremmende for Carmen - med høye skrik og fekting med armene.

Men, freden senka seg etter hvert, faktisk.

Tilbake på Ås var det virkelig blitt VINTER. Over 50 cm snø i hagen. Det som en gang var en inngjerding ser ut som en vits der det ”ruver” 10-14 cm over snøen. Tror nok ingen hunder kan slippes trygt løs der før jeg får måka, rett og slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar