lørdag 19. desember 2009

19.12 Emma



Nå har vi fått besøk, Carmen og jeg - av gyllenpelsen til Kari. Og Kari - jeg hun har reist til USA for drøye 2 uker. Så skal altså gyllenpelsen være hos oss i mellomtiden.

Men før vi fikk besøk rakk vi både å julepynte heimen og å ta en skogtur. Dvs juletreet var et såpass omfattende prosjekt at det bare kom på plass i foten sin i første omgang.

Så kom altså Emma i hus. Sånn akkurat med det samme var det jo helt kaos her, med to hunder som ville herje med hverandre. Særlig var Carmen ivrig etter å leke med Emma. Men, Kari var ikke før ute av huset før jeg beordret orden i rekkene. De fikk pent oppføre seg ordentlig innendørs.

Klart Emma måtte undersøke omgivelsene litt, så hun tusla litt rundt og snuste. Etter hvert lå de temmelig så fredelig i hvert sitt hjørne og sov. Dvs Emma la seg i gangen - det var jo der Kari forsvant……

Det var selvsagt veldig spennende å skulle gå ut på tur med dem begge to - hvordan skulle det gå…? Det mest utfordrende var å få lufta dem begge to samtidig, i litt kobbel med lengde på uten at det ble virvar. Det å gå pent i bånd side ved side gikk kjempegreit. Emma er jo vant til å gå med Ida på innsiden.

Jeg slapp Carmen på jordet i nabolaget; - Emma tør jeg jo ikke å slippe. Hjemme igjen var det tid for kveldsmat til begge to. Så sovna de ved bena mine, og julefreden senka seg over heimen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar