lørdag 12. desember 2009

12.12 Oslotur




Det er ikke bare Obama som kan ta seg en tur til Kongen.
Siden jeg skulle på et par timers arrangement i Oslo midt på dagen, utnytta jeg anledningen til miljøtrening med Carmen. Her gjelder det å utnytte mulighetene - ta med hunden på alt som er!

Vi parkerte i parkeringshus og hun fikk trent på å gå gjennom en hotell lobby for å komme ut på gata. Så var det å tusle av gårde midt i sentrum. Vi tok trikken vestover og gikk deretter en liten runde rundt slottet. Prøvde å få Carmen til å samarbeide som fotomodell, men som vanlig var ikke det så lett. Tror hun synes det er ekkelt med det ”svarte øyet” (kameralinsa) som ”ser” på henne.

Så tok vi trikken tilbake til parkeringshuset igjen. Å ta trikk var null problem, Det har hun jo gjort tidligere også, på Oslo-tur. Og bytrafikken var heller ikke noe problem. Som tidligere, observerte jeg at når det blir en sånn overdose med inntrykk, så stenger hun av. Vi møtte jo f. eks. haugevis av barn, og mange passerte på kloss hold. Også små barn i sportsvogn som pekte på Carmen og sa ”mamma, vov-vov!”. Men, ikke noe av dette gjorde noe, for det var altså så mye av det.

Carmen fikk i hvert fall en god dose aktivisering før ”mor” forlot henne i bilen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar