torsdag 31. desember 2009

31.12 Nyttårsaften






Ny hyttetur i dag. Det var ganske kaldt da jeg kom ut +7 inni hytta. Men, med vedvarende vedfyring kom temperaturen fort opp i langt over 20.

Ut på tur med de firbente før ferden gikk mot Sarpsborg. Jeg hadde funnet noe av det stilleste sted for en hund å være på nyttårsaften - et underjordisk parkeringshus. Og siden jeg var invitert i selskap ca 3 km fra det nevnte parkeringshuset, var det greit å kombinere. Jeg gikk altså fra de firbente i bilen - i tillegg til fred og ro hadde de mange varmegrader i parkeringshuset, de var nylufta og hadde spist kvelds, så jeg tror de hadde det bra de få timene jeg var borte.

Og jeg hadde det jo også bra - på fest sammen med gode venner. Og fantastisk utsikt over alt fyrverkeriet. Ja, det var mye lys og lyd, så jeg tror nok Emma og Carmen hadde det bedre i bilen.

På en sånn dag er det jo tid for å se tilbake på året som har gått. Det har vært det beste året jeg har hatt på godt over 10 år. Det absolutt eneste triste som har skjedd er at jeg mista min kjære Betty, - og henne blir jeg vel aldri ferdig med å sørge over. Men, så har jeg jo fått den lille solstrålen Carmen i hus!! Bortsett fra tragedien med Betty er alt helt suverent; - kåken min, jobben min og fritida mi. Kunne ikke hatt det bedre!

Fjorårets nyttårsforsetter var at jeg skulle bli mye, mye snillere med meg selv, stelle pent med meg selv fordi jeg fortjener det! Også skulle jeg gjøre mye av det jeg hadde fått gjort altfor lite av i mange år – være sammen med gode venner. Og dette har jeg holdt. Det har vært et sosialt år med masse, masse besøk. Deilig med nyttårsforsetter en klarer å leve opp til!

Godt Nytt År til alle som leser Carmens blogg!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar