torsdag 16. juli 2009

16.07.09 Spor og moro på UMB




Prøvde oss på et spor igjen på ettermiddagen. Etter tips fra Kari la jeg bare pinne ved sporslutt, ikke så ekstremt gode godbiter underveis og belønna med kjøttboller ved funn av pinnen. Jeg la halvveis oppbløtte tørrforkuler i sporet. Greit at det ikke er så tørt å spise for henne, det skal være lett å svelge, siden hun spiser de underveis. Sporet hadde et par vinkler og var kanskje 60 meter langt - på gressplen. Jeg lot det ligge 10 minutter. Det var litt vind, så det var vel ikke de enkleste forhold. Sporet starta i medvind, men det er klart det endra seg med vinklene underveis. Hun svima litt fram og tilbake, men begynner etter hvert å skjønne det med å følge sporet. Pinnen var hun ikke noe interessert i, så den trente vi litt på. Jeg holdt den foran henne, og etter hvert la den på bakken. Så fikk hun belønning når hun plukka den opp.











Etterpå raste Carmen rundt på den store plenen foran hovedbygget på UMB. Har inntrykk av at hun absolutt har kommet i en utviklingsfase hvor hun trenger mye fysisk utfoldelse. Hun springer som et lite lyn rundt omkring. Ser ut som det er fantastisk gøy for henne å springe.
Etter litt matpause for både Carmen og meg, tok vi nok en tur ut, denne gangen til et tjern i Drøbak. ”Mor” ikledd bikini (heldigvis ingen bilder av det!). Det var litt brådypt og vanskelig for meg å komme meg uti, men Carmen fikk sin lille svømmetur i dag også. Men, skal hun få svømt noe å snakke om, så må vi vel ut i båt…







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar