onsdag 8. juli 2009

08.07.09 Ny dose barn







Ny ”dose” med barn og hunder i dag. Jeg er så heldig å ha en kollega som bor like i nærheten og som har små barn og dessuten to labradorer. Vi avtalte litt miljøtrening for Carmen på ettermiddagen. Siden de har stor inngjerda tomt gikk det fint å la Carmen gå løs. Først ble hun introdusert for barna, som jo er veldig hundevant. Det gikk kjempefint. Hun fikk til og med sitte litt på fanget til de begge to. Hundene var også et spennende møte. 11 år gamle gule Gaysa var suverent rolig og tålmodig. Det som var så fint var at det i veldig liten grad ble noe springing og herjing. Leken foregikk i rolige former. Så fikk Carmen hilse på 10 år gamle sorte Silba. Det var en litt mer bestemt dame som sa kraftig fra til Carmen, og da gikk hun litt mer forsiktig rundt den sorte damen.

Carmen fikk prøve på noe nytt mens de tobente spiste jordbær og is - være bundet på verandaen. Jeg har jo tidligere bundet henne i skogen til et tre, men dette ble annerledes med SÅ mye interessante folk, hunder og leker rundt omkring. Hun roa seg jo ikke på samme måte som i skogen, og vi får nok heller trene på dette når det er bare hun og meg. Kanskje innendørs.
Ellers er vi i gang med andre runde med Panacur i dag. Som sist observerer jeg at hun får vondt i magen av det. På tross av to timer med masse aktivisering hos kollegaen min, hadde hun store problemer med å roe seg på kvelden. Pep og gikk rundt i leiligheten. Fikk liksom ikke lagt seg og slappa av som hun pleier. Jeg snakka for øvrig med en hundebekjent som fortalte om en venninne som hadde tatt feil av Ibux og hundens parasittmiddel - og hun hadde fått skikkelig mageknip. Stakkars Carmen, jeg skulle ønske jeg kunne forklare henne at det går over!



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar