torsdag 18. april 2024

18.4 Honeymoon

 



Jeg er en sånn som liker å lage planer, sette meg mål og gå “all in” når jeg først gjør noe. Dessuten er det viktig for meg å skape mening ut av noe som i utgangspunktet var trist og tragisk. Så, da Clara døde og jeg, etter en tid med intens leting fikk tilbud om ny valp, la jeg planer.

Jeg bestemte meg for å gjennomføre en del prosjekter i løpet av de to månedene fram til jeg skulle hente valpen:

  • Fryse av 3 frysere og rydde hele leiligheten med alle skap, hyller og boder
  • Kjøpe noen nye hundebøker, lese dem og lage treningsplan for valpen
  • Lage digitalt album for fjoråret (en fast vinter/vår-syssel)
  • Være aktiv med Stolpejakt – og gå alle utlagte kart i Østfold og egen kommune/nabokommuner i Akershus i perioden 17/3-17/4.

I dag kan jeg fornøyd krysse av for alle punktene, med unntak av ett av kartene i Moss. Rydde var det 4,5 år siden siste jeg gjorde, så det var på høy tid. Jeg har hatt mange valper, men det er første gang jeg har laget meg en plan for hva/når jeg skal gjøre med valpen.

Og når det gjelder Stolpejakten, har jeg altså i løpet av de 25 dagene jeg har jaktet, gått til sammen 27 mil og fullført 31 kart. Per dags dato er jeg blant 30 på topp i Norge både når det gjelder poeng og antall stolper (av 40-50 tusen deltagere). Siden oppstarten av stolpejakta i mars har jeg “tatt” 964 stolper, mens jeg i hele fjor klarte 1654.

MEN, nå blir det helt stolpestopp og ny tidsregning. Jeg drar for å hente lille Rakel (Axelerate Honeymoon) i helgen. Dermed begynner et helt nytt prosjekt – Bli kjent med lille valpen og få en god relasjon til henne.

Nå er hage og leilighet sikra med kompostgrinder, biabedd og bomullsdyner er bytta ut med hardplastsenger og fleecetepper. Fór og flåttmiddel er kjøpt inn og tomme dorullhylser samla opp for å ta imot destruksjonslyst. Men, Joy er selvsagt helt uforberedt og uvitende om hva som er i ferd med å skje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar