torsdag 11. april 2024

05.04 Fortsatt vinter

 


Det er visst ikke bare meg som er lei vinter, når en ser på flere statuser på FB i dag. Tar med et bilde av den buldrende Mossefossen fra onsdagens stolpejakt (før snøen). Apropos det mye siterte diktet til Bjørnstjerne Bjørnson «Jeg velger meg april» og – «..det volder litt rabalder…» 

 

Det er til å spy av med enda mer snø. Likevel kjenner jeg en slags blanding av lattermildhet og likegyldighet. Lattermild på samme måte som når jeg oppfatter vanvittige omorganiseringsprosjekter som de som bestemmer ikke kan forklare hva de vil med. Det er liksom for TEIT til at jeg klarer å ta det alvorlig. Om noen dager er det meldt 17 plussgrader på Ås. Hva slags sjanse innbiller snøen seg at den har, liksom?  

 

Og likegyldig fordi det er andre ting i livet som styrer aktivitetene mine. Jeg har pokker ta meg tenkt meg på stolpejakt i morgen. Så får det bare være snø i skogen, da. Sånn har det jo vært i månedsvis, så jeg skal vel klare å ta meg fram. Og med to ukers nedtelling til valpen kommer i hus, tenker jeg at dette er et lite væruhell jeg har tenkt å bruke lite energi på. 

 

Dessuten har jeg vært på stolpejakt i dag - på Breivoll. Og jadda, det er fortsatt noe igjen av vinteren, men som sagt – det gidder jeg ikke legge vekt på. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar