lørdag 20. september 2014

15.09 Hunder på jordet




En travel uke ligger foran, med tre dager på jobbreise og derfor lite hundetrening. Ettermiddagen ble dermed brukt til de firbente. Først en sykkeltur på hver av dem, og så en økt med jakttrening på jordet.

Begge to fikk være med, så bytta jeg på hvem som fikk gå fot, og hvem som fikk løpe løs. Petra begynner å takle dette bedre - altså at hun selv må gå fot, mens Carmen får løpe rundt.

Jeg bandt dem til ryggsekken og forsvant over en bakketopp og la ut et felt til dem i skogen. Så fikk de hente annenhver gang. Dvs Petra måtte vente litt på tur, siden hun var så ivrig på et tidspunkt at hun prøvde å knalle (da det altså var Carmens tur) med ryggsekken på slep! Tror hun ble litt forskrekka, og ryggsekken fikk seg en ganske lang luftetur.

Neste runde var markeringer. De fikk begge sitte ved siden av meg, jeg kasta, og så fikk den ene beskjed om å hente. Safa litt med Petra, altså - hun var i bånd når det ikke var hennes tur.

Er for øvrig veldig fornøyd med å ha to forskjellige ”gjør-deg-klar” -kommandoer på dem. Når Petra skal hente sier jeg ”Ta-Gå” (”tra” er så vanskelig å si). Når det er Carmens tur sier jeg ”Men-Gå”.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar