onsdag 17. september 2014

07.09 Semifinaler og finaler

 














































I dag fikk hundene være i bilen under konkurransen, siden jeg måtte sjekke ut av hotellrommet. Heldigvis var det helt grei temperatur og mulig å finne parkering i skyggen.

Det var skikkelig spennende å følge med i finalene, bade for Unghund- og Retrievermester. I eliteklassen hadde vi altså tre stk fra treningsgjengen med, og i tillegg en danske som trente med oss tidligere i uka.

I løpet av de to seminfinalene i elite ble det klart at Rønnaug som hadde ligget på 14. plass etter dag 1 hadde arbeida seg langt oppover på lista.

I finalen var det kun fem ekvipasjer med – en skikkelig lang og vanskelig dirigering på vilt, hvor hunden måtte passere forbi det området hvor unghundene hadde henta due litt tidligere på dagen.

Og da dagens eneste kvinne og eneste norske finaledeltager sendte hunden sin, fikk vi vel gåsehud og tårer i øynene alle sammen. Fineste Sofi løp rett ut, og lot seg elegant føre til rette sted – åpenbart den beste prestasjonen i finalen, men ville det holde helt fram…

Spenningen var stor og jubelen enda større når det viste seg at Sofi og Ronnaug hadde vunnet med 146/160 poeng, med 5 poeng foran andreplassen.

Gjett om vi i treningsgjengen er superstolte over å få trene sammen med deg, Rønnaug!
 
 
 
Etter fotografering av vinnerekvipasjen var det bare å begi seg på hjemvei med masse køkjøring. Godt endelig å være hjemme igjen etter en innholdsrik og hektisk helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar