lørdag 1. februar 2014

31.01 Tre hunder i hus






Tror faktisk det er første gang jeg passer en hund etter at Petra kom i hus. Og altså første gang jeg har tre hunder i husholdet. Ja, det er definitivt annerledes enn å ha to, men ikke like stor forandring som fra én til to.

Frøknene fikk som vanlig være alene i bingen mens jeg var på jobb. Så fikk Mio være på kjøkkenet. For første gang kunne jeg observere at hundene mine lå inntil hverandre i biabedden, og ikke bare i hver sin ende av den. De er tydeligvis mer og mer fortrolig med å være tett på hverandre. Fordi rampegullet har blitt litt mindre rampete, og bare ligger stille inntil Carmen uten å orme seg.

På ettermiddagen ble det tur med hele gjengen. Var litt spent på hvordan det skulle funke, men det gikk fint. Hadde vel litt flaks også, og møtte ingen på turen vår.

Etter turen ble det ganske fort het stemning i heimen når alle tre venta på mat, - ikke fullt så enkelt å få til en slags ro, som med bare to. Gjestehunden nøyde seg dessuten ikke med å ligge og se anklagende på meg, eller tusle rundt. Nei, han kom bort og sutra! Og det ble jo ikke frøknene akkurat mindre sultne av.

Vel, roen senka seg igjen etter kveldsmaten.





 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar