tirsdag 11. februar 2014

09.02 Rampegullet fyller ett år!






Når jeg leser hva jeg gjorde med Carmen da hun var ett år, så ser jeg tydelig at reisen sammen med Petra er noe helt annet. Med Carmen var det i liten grad snakk om godbitskåler, men desto flere dummyer…

Men, lille intense Petra har begynt å lande litt mer. Hun er ikke superintens HELE tiden, sånn som hun har vært tidligere. Inne kan hun faktisk bli liggende stille selv om jeg beveger meg rundt i heimen.

Hun blir flinkere og flinkere til å gå i bånd uten å stresse. Hun gjør ikke lenger forsøk på å “stikke av” når hun går fri ved fot, og hun stopper kjapt opp når jeg korrigerer med stemmen (istedenfor å danse rundt sånn som hun gjorde tidligere).

Dagens trening var i et skikkelig drittvær, og vi var to tobente som stilte opp. Det regna sidelengs, så det var ikke mye fristende å holde på så lenge..

Vi begynte med å gå tur på jordet, både med ungdommene og de voksne hundene våre. Så ble de voksne lagt i bilen, mens vi satt litt på sekken og roa ned. Ungdommene hadde det nok varmere enn oss, nede i Jervehiene sine.

Så ble det litt enkel fot, sitt og bli, før vi pakka sammen og kom oss innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar