søndag 9. februar 2014

04.-05.02 Bergenstur




Kvelden i går ble brukt til å dra rundt og bortplassere hunder, både lånehunden og mine egne to, - alle til hver sine hundevakter. Dagens første bilder viser litt stemninger fra hvordan det var å ha tre hunder. Skikkelig idyll, - særlig når de ventet på frokost på morgenen.

 


Så har jeg tatt med et stemningsbilde fra den ene hundevakten. Det var veldig hyggelig å få tilbakemeldinger om hvor godt Carmen slo seg til ro i familien med to små barn. Hun er veldig enkel å plassere bort. Og nå ser det også ut som om det med barn går veldig greit.

Tilbakemeldingen om lille Petra var at hun var snill og grei, og veldig aktiv. Hun har nok litt problemer med å finne roen raskt innendørs - det kan hun jo for så vidt slite med her hjemme også. Men, jeg synes det kommer seg stadig. Dette med bare å legge seg ned et sted og vente har ikke kommet like naturlig for Petra som det gjorde for Carmen. Lillegull trenger litt mer tid for å lære det.

...

Det siste bildet er fra soloppgangen i Bergen onsdag morgen. Jeg tror det er eneste gangen jeg har sett sola siden midten av desember - med unntak av den søndagen jeg var på hundekjøring med nevøen min. Det er vel unødvendig å fortelle at det gjorde godt for sjelen med vakre Bergen i sol og syv varmegrader. Våren var til å ta og føle på!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar