torsdag 20. februar 2014

18.02 Hurra, - fri foran og bak!

 


I dag kom resultatene fra NKK - og Petra har B på hofter og A på albuer. Det betyr altså at hun er fri for disse arvelige leddsykdommene - noe som selvsagt er veldig gledelig. Så, da er det spennende hvordan resten av kullet gjør det….

Kjapp tur langs jernbanen før vi var to ekvipasjer som møttes til trening på kvalifiseringsprøva.

Vi trente litt felles først, før vi fikk prøvd oss på runden enkeltvis. Petra satt pent på 50 meters avstand. Det begynner altså å komme seg, dette med sitt og bli.

Så tok jeg for første gang på kvalifiseringsprøve-trening sjansen på å kombinere det med en enkeltmarkering. Nå ble det litt vanskelig nedslag for henne - på andre siden av en snøhaug. Så hun strevde litt for å finne dummyen, men gav seg ikke og lette og lette. Litt hjelp fra kasteren og hun fant den.

Og FOR en nydelig avlevering - rett hjem og stempla den i hånda mi. Men, så var jeg ikke kjapp med å koble henne, og dermed spurta hun av gårde for å finne flere. Hm. Sånn sett var det ikke så dumt å gjennomføre en markering. Siden vi har så lite erfaring med dette, er det jo en uvant situasjon at en må ha kontroll på hva som skjer etter avlevering.

Tydeligvis et delmoment i apporteringen som vi må prøve å få kontroll på.

Petra i bilen og Carmen og en annen treningskompis sin Golden fikk seg en liten økt med kombinasjoner av dirigering og markering. Blant annet en vanskelig oppgave med skjult nedslag på andre siden av en haug.

Var fornøyd med at Carmen var ganske så styrbar innimellom snøhauger, krakker, parkerte bilder osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar