onsdag 17. oktober 2012

13.10 På tur til Danmark




Når en skal kjøre så langt som drøye 70 mil, så er det hyggelig med selskap i bilen. Dessuten var det veldig hyggelig å kunne dra sammen to stk når vi skulle av gårde på noe så ukjent som en A-prøve.

De to hundene våre har jo møtt hverandre på en og annen trening tidligere, men jeg er jo alltid litt spent på å putte en ”fremmed” hund inn i buret til Carmen. Det gikk som vanlig veldig fint. De to labbetispene fant fint ut av det med hverandre og slappa riktig så godt av i det store bilburet mitt.

Reisefølget hadde ordnet med overnatting, så etter å ha pakket alle greiene våre og stilt inn GPSen la vi i vei sørover. Fine veier, ikke fullt så fint vær, men det gikk greit å kjøre.

Det viste seg at den lille hytta var iskald (ute-temperatur ca +7, og ikke så veldig mye varmere inne). Vi fikk med oss en liten oljefyrt ovn og satt omtrent oppå den, og med alt vi hadde av ulltøy på oss for å holde varmen.

De to hundene trivdes veldig godt sammen og kveila seg sammen i biabedden begge to.

Med tanke på hvor kaldt det var i hytta virka det også som en god idé å ha hunden i senga, bortsett fra at jeg bodde i overkøya. Å få Carmen opp i senga var jo én ting, noe helt annet å få henne ned. Men, det gikk greit det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar