søndag 7. oktober 2012

03.10 Vanntrening på et jorde?




Dagens bilde har jo ikke noe med treningen å gjøre, men med shoppingen jeg drev med etter treningen.

Men, så var det altså dagens trening, da… Det var meldt skybrudd i dag - og Yr holdt hva de lovet, for å si det sånn. Med mandagens opplevelse friskt i minne - OG etter funn av stikk i hodebunnen og en hjortelusflue i håret frista det IKKE å gi seg inn i noe tett buskas for å finne vann.

Men, vannet - det kom jo faktisk ovenfra - og det i strie strømmer. Aldri så galt at det ikke er godt for noe! Carmen ble jo dermed dryppende våt, og selvsagt fristet til å riste seg. Dvs - jeg synes jeg ser en merkbar endring hos henne hva gjelder ”ristemønster” - har nok klart å formidle at det ikke er greit å riste seg i tide og utide.

For å ”etterligne” litt vanntrening begav jeg meg ut på jordet og oppsøkte ”øya” vår der. Lot Carmen sitt og bli på den ene siden og gikk rundt på den andre siden, der hun ikke kunne se hva jeg drev med. Så vitra jeg inn et område rett fram, men kasta viltet til høyre og til venstre. Dessuten la jeg ut et vilt i kanten av erteåkeren.

På tide å hente svartfrøkna og gjennomføre øvelsene. Jeg lot henne sitt og bli mens jeg gikk fram til kanten av øya, hæppa og kasta i været, men altså uten at noe ble liggende der. Tilbake til Carmen, sendte rett fram, stopp og vinkla. Gjentok dette også for den andre siden.

Og den tobente? Ja, jeg trener altså på å ta meg god tid, - ikke ha det så travelt med å sende henne videre.

Fremmadsendingen på fuglen i åkerkanten gikk vel sånn passe greit. Så var det å gå fot tilbake over jordet, avbrutt av friperioder for Carmen, hvor hun fikk løpe rundt som hun ville.

Og på kvelden dro jeg altså på shopping - det ble en bursdagspresang til meg selv litt på forskudd - endelig en ordentlig lykt som kan brukes både til sykkel og på gåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar