onsdag 3. oktober 2012

02.10 Impulsiv fellestrening







Selv om fellestreningene i avdelingen er over for høsten, var det altså noen som tok initiativ til en trening kl 17 i dag. Det gjelder jo å utnytte dagslyset.

Veldig kjekt å komme til et ferdig opplegg; - det var utlagt apporter rundt hele jordet og markert med sløyfer. Så var det bare for hver enkelt av oss tre som skulle gjennomføre oppgavene og gå på den avstanden vi ville og sende hund.

Ellers hadde vi med oss en unghund og et par ferske på jakttrening; - de skulle hovedsakelig skulle trene ro. Det ble ganske tydelig at det er en grunn til at vi har hatt så stort fokus på ro på valpekurset i høst

Carmen får ikke til så veldig lange avstander rett fram på de som er skjult. Jeg ser at det særlig er vanskelig når det er sidevind, som det til dels var i dag. Hun løper rett et stykke, men så går hun i en bue. Så, det var bare å gå på den avstanden som var nødvendig for å lykkes.

Hun fikk prøve å hente et par digre dummyer - på 1 kg. De syntes hun var litt vanskelige å bære, så noen sånne burde vi vel fått lagt til i ”dummy-kolleksjonen” vår…

Helt til slutt fikk Carmen et lite feltsøk med vilt. Bra opptak og avleveringer. Og ikke noe nafsing etter viltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar