søndag 5. februar 2012

04.02 Jaktcup Post 1


















Ja, det er klart en er litt halvgal når en gir seg til å tilbringe en hel dag, ganske så stillestående UTE i nærmere 20 blå!

Det var altså første post av jaktcupen i dag. Gnistrende klart vintervær, og nesten vindstille, men jammen var det et lite drag i lufta likevel; - noe som gjorde det enda kaldere.

I fjor gjorde jeg jo det utrolig dumme at jeg stilte i Eliteklassen med Carmen. Vel, i år kunne jeg jo ikke akkurat gå ned en klasse heller, og stille i åpen. Dermed ble det start i Eliteklassen i år igjen.

Det var Blåbærklassen som starta. Carmen skulle gå helt til sist, og fikk ligge i bilen så lenge. Ikledd Fleecedress og med motoren gående, led hun ingen nød. Jeg, derimot, store mengder med klær til tross, syntes det var ganske så kaldt.

Dagens oppgave var Walk up uten noe apportering. Siden det var syv ekvipasjer i klassen, hvorav to hannhunder og en løpsk tispe, ble klassen delt i to. Carmen gikk i andre pulje. Hele posten bestod i grunn ”bare” av å gå fot fram og tilbake. Burde vel være enkelt, kanskje?

Men, for å være helt ærlig - akkurat i dag tror jeg ikke det hadde spilt noen rolle hvilken klasse vi hadde stilt i, - det hadde gått dårlig uansett. Frøkna var skikkelig i sin egen hormonverden. Hadde det ikke vært for at hun hadde Fleecedressen på seg, tror jeg jammen meg hun hadde kommet til å markere på plassen der. Og hun tusla av gårde, litt sånn uten å legge merke til hvor jeg var hen.

Ved et par anledninger søkte hun kontakt med dommeren (jeg prøvde å fortelle henne at det nok neppe nytta å smiske i denne konkurransen!). Sukk! Dermed ble det bare 10 poeng i dag.

På vei hjem tok jeg et stopp på en myr, for å få trent litt med Carmen, liksom avslutte litt bedre enn det begredelige cup-resultatet. Trente lange fremmadsendinger i forskjellige retninger på myra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar