fredag 30. september 2011

29.09 Siste fellestrening med Oslo



Det er et FANTASTISK høstvær om dagen. På tide etter noen uker med skikkelig drittvær! Carmen og jeg var ute i god tid og rakk litt fotografering i sol og med høstfarger før treningen.

Mørket har også innhentet avdeling Oslo, så det var siste fellestrening i jakt i kveld, på Østmarksetra. En kjempefin trening, og vi holdt på en stund etter at sola gikk ned.

Første post var ved vannet og vi kom fram to og to ekvipasjer. Det var på forhånd lagt ut dirrigeringer på andre siden av myra. Så fikk hund nummer 1 en dobbeltmarkering; - en i sivet og en på land. Hund nummer 2 ble sendt på dirigeringen, og så ble hund nummer 1 sendt på markeringene. Så byttet de plass.

Carmen hentet først dirigeringen, hun trengte litt hjelp, men var faktisk ganske så flink til å ta signalene. På markeringsøvelsen sendte jeg henne først på den først kasta, og hun gikk riktig ut, men dro litt av mot høyre. Jeg lot henne jobbe helt selvstendig og da fant hun dummyen ganske kjapt. Dummy nr to løp hun rett på.

Siste post var et feltsøk hvor dummyene lå ganske langt ut i feltet. Vi sendte hundene til dels samtidig. Det gikk veldig fint, de 5 som var på AK-gruppa kjenner jo hverandre godt fra tidligere treninger.

Så skulle kveldens instruktør dele ut en dummy til en som hadde gjort seg bemerket, og tenk Carmen og jeg fikk dummyen. Fordi jeg hadde ført henne på en rolig måte. Herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar