torsdag 22. september 2011

21.09 Gjengen på lånt jorde




Ja, det er som tidligere nevnt fullt av jorder her på Ås. Jeg hadde fått lånt oss et jorde i dag, hvor vi kunne boltre oss, og også skyte.

Vi gikk på linje, ilagt litt jaktlydighet, sitt og bli, innkalling. Før hundene ble tatt ut hadde jeg lagt igjen dummier på tre områder. Så fikk de som hadde kommet lengst sende hundene sine først og mens vi stod lengst unna. Vi bevega oss stadig nærmere, kasta også noen tennisballer som vi henta selv.

Selv uten skyting var dette heftig nok for Carmen, med såpass mange hunder på linja. Da det ble hennes tur til å løpe ut til det første området gikk det veldig fint. Det hjelper godt å ha sett andre løpe i riktig retning først.

Hun fikk også prøvd seg på fremmadsending til ett område til. Og deretter var det tid for dobbeltmarkeringer på linje. Vanskelig nok på det åpne jordet.

Vi avslutta med et lite søk på vilt - på en ”øy” i kornåkeren. 2 kaniner, 3 ender, 3 duer og en blisshøne. Carmen var litt nølende på den ene kaninen, men nå skal det sies at den IKKE lukta godt.

Synes i grunn det bare blir mer og mer ekkelt å trene med disse døde dyra, ha de liggende til tining i heimen, oppta plass i fryser og kjøleskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar