torsdag 15. september 2011

11.09 Østfoldprøva dag 2













Ja, om vi var heldig med været i går, så var det det motsatte i dag - himmelens sluser bare åpna seg. Og det ble VELDIG vått!

Første gang jeg har gått rundt i skogen med paraply, i tillegg til regntøy. Denne dagen var jeg også postansvarlig på AK, og prøva gikk i skogen, med Bengt Gustavsson som dommer. Hundene fikk en dirigering og en dobbeltmarkering før et svært søk.

Og det var tydelig at søket tok på kreftene på flere av dem.

Vi hadde satt opp en presenning som folk kunne søke ly under mellom slaga, og heldigvis letna det også noe underveis. Så, da vi kom til premieutdelingen fikk vi faktisk litt sol.

Og resultatene i dag var seks førstepremier i BK, to i AK og fem i EK.

Dermed var det bare å rydde opp i terrenget og på/rundt hytta før vi omsider kunne si ”vel blåst” og begi oss på hjemvei.

En kjapp utregning sier at jeg har vært borte fra heimen tilsvarende en arbeidsuke (40 timer) i helgen, fra fredag ettermiddag til søndag kveld. Og at jeg har sovet ca 8 timer til sammen. Trøtt? Ja! Sliten? Ja! Fornøyd? Ja, så absolutt.

Tilbakemeldingene har vært positive. Og selv om det selvsagt var en og annen detalj som kunne vært gjort bedre, synes jeg så absolutt vi kom fra arrangementet med æren i behold. Dette er den største jaktprøva vi har arrangert siden vi i komiteen begynte for 5 år siden. Alle som har vært med på å arrangere noe lignende vet at det er masse planlegging og logistikk som skal til for å klare noe sånt. Og vi i komiteen har stått på i ukesvis for å få det i havn. Takk til dommere, medhjelpere, komitékollegaer og deltagere for å ha gjort dette til en helt fantastisk helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar