torsdag 21. oktober 2010

21.10 Lydighetscup 3


Så var det av gårde på lydighetscup i klubben igjen.

Enkeltdekk - 0 poeng
Vi starta med enkeltdekk hos Randi. Siden det er det mørkeste hjørnet der oppe som brukes til enkeltdekk, syntes både Carmen og flere av de andre hundene at det var kjempeskummelt borti der!

Carmen observerte at hunden før henne bjeffa og reiste bust, så Carmen gira seg i grunn opp før vi i det hele tatt kom inn i ringen. Ikke det beste utgangspunkt for dekk i 2 minutter. Carmen la seg ned, men spratt opp igjen nesten med det samme. Dermed ble det 0.

Lineføring - 8,5 poeng
Så var det lineføring hos Rune. Carmen gikk sin beste lineføring så langt i cupen, og fikk 8,5 i dag. Trekk for skjeve sitter.

Innkalling - 9 poeng
Så var det innkalling. Som sist satt Carmen som en statue og venta på kommando. Så kom hun i kjempefart og spratt på plass, dvs litt skjevt. Vi fikk 9 på øvelsen!

Stå under marsj - 8 poeng
Dette gjorde hun ganske bra. Jeg fikk trekk for å ha stoppa opp veldig da jeg gav kommando.

Fritt hopp over hinder - 9 poeng
Dette har vi jo strengt tatt bare fått trent ordentlig på én gang. Men, Carmen hoppa så fint som bare det. Og satte seg litt skjevt.

Sammenlagt fikk vi 103,5 av 150 poeng i dag. Stor forbedring fra sist, da hun fikk 91/5 av 150 poeng. Dessuten ble vi nummer 7 i dag, ikke så langt ned på lista som sist, altså.



2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagens innsats, det går den rette veien :-)

    SvarSlett
  2. Takk, takk. Må jo innrømme at det er litt gøy, da:-)

    SvarSlett