mandag 27. september 2010

27.09 Sykkel




Tror Carmen ønsker seg ny eier! Den hun har er så dum at hun satsa på at hunden satt og ble og sykkelen ble stående rolig der hunden satt fastkoblet i springeren mens den tobente skulle plukke opp noe på bakken. Tror dere sykkelen velta over hunden, eller? Huff og huff! Se for dere Carmen i flukt/angrep med sykkelen på slep.... :-(

Vel, etter å ha lagt ut ovenstående melding på FaceBook, skjønte jeg på tilbakemeldingene at jeg var langt fra den eneste hundeeier på sykkeltur med hund som hadde gjort noe sånt.

Ja, vi var altså på sykkeltur i dag. 12-13 km ble det. Også var det altså på vei hjem det fatale skjedde. Det var jo bare snakk om noen få sekunder både Carmen og sykkelen måtte greie å forholde seg rolig. Neste gang blir hun koblet løs så fort jeg ikke holder i sykkelen, - det er helt klart!

MEN, det som var gledelig var at veslefrøkna kom seg veldig fort over ubehageligheten. Og det gikk helt fint å sykle videre. Ikke skada for livet, altså!

Senere på kvelden trente vi litt lydighet. Jobber videre med ”på plass” og ”dekk”. Begynte litt med flat dekk i dag, og det jeg fant ut var at det var mye lettere å få henne til å roe seg ned, ikke være så elektrisk ved å trene flat dekk. Da tok hun også belønninga mer konsentrert.

Ja, ja, det er langt fram. Men, greit å ha en ”vintersyssel”. Hvem vet, kanskje starter vi i klasse I en gang?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar