søndag 19. september 2010

19.09 Medhjelper på ÖKL, - altså åpen klasse



Dagens bilde er av noen fra prøveledelsen - Anita og Jørgen - lett gjenkjennelige i sine orange luer!

I dag, som i går, starta dagen grytidlig - sånn i 05-tida - med ”revelje”. Jørgen stod for musikkvalget. Hensikten var altså å vekke alle de 5 tobente, sånn at vi kom oss opp og ut i tide til å få gjort jobben som skulle gjøres på prøva.

Søndagen var jeg altså medhjelper i åpen klasse, og fikk i oppgave å være utlegger på søket. Ingen sak når opplegget var SÅ godt planlagt og strukturert. Veldig lærerikt å observere drevne prøvearrangører gjøre jobben sin. Vi har nok ”litt” å lære i avdeling Østfold…

Fikk utdelt en grundig beskrivelse av alle momentene i prøva og et ”kart” over søksområdet, hvor det var avmerka hvor de forskjellige viltene skulle ligge. I tillegg fantes det merkebånd i diverse farger, slik at vi kunne merke fuglene og vite akkurat hva som kom hjem til en hvert tid. Smart!

Gøy å se flere Thorsvi-hunder i aksjon var det også!

På kvelden tok oppdretter, en av hennes hunder, Carmen og jeg en tur i skogen - sammen med en kråke (så klart!)

Carmen apporterte helt spontant, men tok en liten æresrunde, mista kråka, og ville jammen rulle seg på den igjen. Hun fikk raskt og kontant forklart at det IKKE var lov. På andre forsøket ble det ikke noe rulling, så jeg håper hun skjønner at rulling er forbudt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar