tirsdag 23. juni 2009

23.06.09 Nabolagets hunder


Nok en dag på jobben med Carmen med i bil. Virker som vi er i ferd med å få inn en bra rytme, med mye soving på formiddagen, ut i lunsjen og spise og gå på do. Og sove litt videre i bilen etter lunsj. Takket være Baby cal kan jeg ha god kontroll på henne uten å gå helt ned i bilen. Ser at hun sover masse og sammenhengende i løpet av formiddagen. Bilen står dessuten i full skygge hele dagen og det er fin temperatur hos henne.

Hadde et par opplevelser med nabolagets hunder på kvelden. Jeg kjenner jo både hunder og eiere som bor her i nærheten fra før, da jeg hadde Betty. Så, jeg bruker kjennskapen min til å vurdere hva Carmen og jeg skal gjøre i situasjoner med andre hunder.

Vi traff altså Ronja i går - en veldig flink, ung japansk spisshund. Eieren er en hyggelig ung dame som har kontroll på hunden sin. Hun sa til meg at den unge tispa hennes var fin med valper og det stolte jeg på. Det var hun også. Veldig tålmodig og interessert. Vi slapp de løs først, men det ble fort mer løping enn jeg kan ta sjansen på med Carmens unge ledd.

Dermed holdt eieren Ronja og Carmen løp rundt og inviterte til lek. Carmen veier faktisk MER enn Ronja. Veldig hyggelig møte og fint for Carmen med positive møter med artsfrender, også andre raser. Like etterpå fikk jeg se den digre St Bernhardshunden som jeg alltid unngikk med Betty. Og da gikk vi en liten omvei, for den har jeg ikke lyst til å ”utsette” Carmen for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar