onsdag 24. juni 2009

24.06.09 Carmen og barna
















Lille Carmen våkner stort sett mellom 05.30 og 06.00 på morgenen, og da har jeg lufta henne rundt midnatt. Helt strålende synes jeg. Hun kan velge mellom å gå i buret sitt eller sove på madrassen hos meg, og hun gjør litt av hvert. Er mye i buret sitt også. Jeg kommer nok til å fortsette å ha døra åpen en stund til.

Dagens store miljøtrening var små barn. Jeg dro på besøk til ei venninne i Oslo med to barn under skolealder. Er veldig opptatt av at Carmen skal bli godt sosialisert på barn, for det så jeg var en mangel i Bettys sosialisering. Forholdene hos venninna mi var helt ideelle. Stor inngjerdet hage med gressplen, så barn og hund kunne være sammen uten å måtte være redd for trafikk el lign. Selvsagt var Carmen litt skeptisk til å begynne med. Og barna var litt pågående. Men, etter hvert gikk det seg til. Ungene mista litt av fokuset på valpen og da ble hun modigere. Til slutt inviterte hun til lek, løp og hoppa rundt, men uten å ”ta av” helt. Og ungene var kjempeflinke og stod rolig mens hun løp rundt. Så dro de litt om kapp med hageslangen. En veldig bra barneerfaring for Carmen. Tusen takk til Heidi, Martin og Jonas!

Vi fikk for øvrig med litt bytrening på kjøpet siden familien vi besøkte bor like ved T-banen. Flere ganger i timen kom en Tbane kjørende forbi, med sine karakteristiske lyder. Jeg vet at Betty, selv som unghund reagerte på slike lyder. Carmen? - Hun la knapt merke til det. Hun virker altså mer miljøsterk enn Betty samtidig som hun er mye mer lydhør for meg. For en fantastisk hund!!






















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar