torsdag 18. juni 2009

18.06.09 Tur i Hafslundparken



Ca 5 timer sammenhengende søvn i natt.

Jeg måtte noen ærend på formiddagen, og benytta anledningen til å dra bortom Hafslundparken. Da fikk jeg også vært innom dyreklinikken og veid henne. Carmen veier 4,9 kg, har altså gått opp 700 gram siden jeg henta henne.

Vi tok en runde i parken. Dessverre var det litt dårlig vær i dag, etter mange dager med sol. Jeg bar Carmen på armen og vi gikk gjennom det området av parken der fuglene er; ender, gjess, høner, duer, påfugler osv. Hun syntes det var ganske rart og satt og fulgte med.
Etterpå tok vi en tur bort til hestene som gikk inngjerda på beite. Et par av dem kom helt bort til gjerdet og en av dem lukta litt på Carmen.

Jeg er opptatt av å få til mye miljøtrening nå disse første ukene. Skal oppsøke flere slags husdyr. Og også få hilst på flere unger. Tenker også å få vært mer i bymiljø. Kanskje få kjørt med både tog og trikk. Tatt en tur i nærheten av en skytebane, kanskje.

Carmen var altså i det store bilburet bak da vi kjørte i dag også Det ser ut som det går helt fint. Der har hu jo masse plass og det står også planere og stødigere enn ”kanin” buret i forsetet.
Jeg lot henne ta litt middagslur i bilen, siden det hadde vært så mye ”greier” på formmiddagen. Tenker at det er viktig at hun får ordentlig uforstyrra søvn.

På kvelden var det en hund borte på marinaen som satt i gang og bjeffe og sikkert holdt på en halvtime. Det syntes hun var skummelt og ville helst ikke komme ut i hagen. Jeg lata som ingenting, men holdt meg ute. Og til slutt kom hun ut, men hun syntes tydeligvis lyden var litt guffen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar