lørdag 20. juni 2009

20.06.09 Midtsommerfest

Siste dag på hytta i den lille ferien min. Litt vemodig å pakke sammen og dra. Samtidig må en jo tilbake til virkeligheten til slutt..

Jeg hadde litt logistikk-utfordringer i dag. Det gikk jo opp for meg at da jeg klargjorde hytta til valp hadde jeg vært der en gang i forveien med et lass. Og nå skulle altså alle mine saker inn i bilen på én gang. Men, det gikk med et nødskrik. De to hundeburene som Carmen ikke var i under kjøring, var også fulle til randen med ”greier”.

Carmen var som vanlig en engel, så jeg fikk pakka og vaska mens hun tok formiddagsluren sin. Hun var for øvrig delvis til stede da jeg støvsugde. Antar hun har hørt lyden av støvsuger før, for hun ble ikke så veldig forskrekka.

I det hele tatt er det få lyder hun reagerer på. Mulig jeg har skrevet det før, men hun bærer preg av å ha vokst opp på kjøkkenet. Er helt kul når det gjelder diverse skramlelyder.
Etter hvert dro jeg av gårde på Midtsommerfest på Hvaler. Dit kom det også diverse andre gjester, tror vi var nærmere 20. Og halvparten skulle overnatte.

Om jeg ikke allerede var kjempefornøyd med hunden min, så må jeg si at denne kvelden beviste hun at hun rett og slett er PERFEKT. Hun var bare søt og god. Jeg satt litt med henne i fanget, gikk noen korte turer. Også sov hun i timevis i inngjerdingen jeg satte opp i stua rundt senga hennes. Sov og sov. Og ikke så mye som et pip.

Carmen fikk hilst på mange mennesker, og jeg synes hun klarer sånt bedre og bedre.
Det eneste problematiske denne kvelden var at Carmen ikke fant toalettet sitt. Stakkar, så fortvila som hun var. Tisse kan hun liksom gjøre overalt. Men, det andre er alvor. Og hun har jo hatt et bestemt sted ute på hytta til do. Plutselig var det altså borte. Hun pep og pep og løp rundt bena mine, hoppa oppover leggene mine og liksom spurte om hjelp.

Til slutt kunne hun jo ikke å holde seg lenger, og et nytt toalett var etablert. Resten av kvelden og neste morgen var det problemfritt, for da gikk vi jo bare til det nye toalettet hennes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar