mandag 22. juni 2009

22.06.09 Fugletitting på UMB







Dagen da jeg begynte på jobb igjen etter valpeferien. Jeg parkerte bilen i skyggen og flytta den til en ny skygge litt før lunsj. Installerte baby cal for å følge med, men det viste seg at det var noe dårlige batterier så jeg hadde ikke helt kontakt. Det ble derfor litt løping ned til bilen for å sjekke henne.

Som på hytta sov hun godt på formiddagen.

I lunsjen satt de fleste ute og spiste i det pene været. Og Carmen fikk selvsagt en del oppmerksomhet. Jeg satt med henne på fanget og spiste og hun oppførte seg fint uten å stjele noe mat fra meg.

Diverse lufting gikk greit på plenene rundt kontoret.

På kvelden kjørte jeg bort på UMB (den gamle landbrukshøyskolen). Det er jo diverse dyr på beite der. Vi fant bare geitene i dag, til gjengjeld var jo det en stor opplevelse for Carmen. Ikke vært å være sosialisert på noe så sært som geiter allerede!

Ellers er det jo både kuer, griser og hester der, så det får vi ta en annen dag.
Etter geiteopplevelsen dro vi til andedammen. Tenk hvis jeg hadde hatt med meg fotograf dit. Carmen var ganske så fryktløs når det gjaldt vannet. Mye mer frempå enn de andre to labradorene jeg har hatt var da de var så små. Jeg tok av meg skoa og vassa så vidt uti, og hun hoppa og byksa ut i vannet, så det nådde henne til magen!

Ellers lot hun ender og andunger være i fred, viste ikke noen stor interesse for dem.
Jeg lar henne gå løs mest mulig. Prøver å få henne til å følge meg, gir henne alltid godbit når hun er ved min venstre side. Vi har altså enda ikke begynt med kobbel-trening.

På kvelden møtte vi på en far som var ute og gikk med den lille sønnen sin, tipper han var ca 1,5 år gammel. Kunne ikke snakke med dem, for de beherska ikke norsk. Carmen syntes den lille gutten var skummel. Men, vi brukte litt tid der på gressplenen. Jeg strødde godbiter utover, nærmere og nærmere gutten. Og selv om halen til Carmen var temmelig lav, turte hun etter hvert å slikke litt på den lille barnehånda.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar