tirsdag 16. juni 2009

16.06.09 Baby cal tas i bruk



















I natt sov hun også 4 timer i strekk.

Nå har jeg tatt i bruk baby cal jeg kjøpte i går. Det er helt suverent! Jeg kan skrive på PC, gjøre husarbeid og samtidig følge med på henne - med lyd og bilde. Så lenge det ikke er noe lyd, er skjermen svart.

Hun sov 2 timer sammenhengende i bilen på formiddagen - og jeg monitorerte henne altså konstant. Så jeg vet at hun sov tungt, siden lydsensoren knapt slo seg på i løpet av denne tiden. Så lenge har hun ikke sovet på dagen siden hun kom hit til meg. Når hun ligger i balja si der jeg er, blir hun vel mer forstyrra av de lydene jeg lager, selv om jeg er ganske stille. Ikke så dumt å la henne sove i bilburet, altså. Og kjempefint å få henne vent til det, før det er jobbstart.

På kvelden dro jeg en veldig kort tur bort til broren min som bor i Sarpsborg og som har 3 unger, på 5,7 og 9 år. De flokka seg rundt Carmen og meg og ville klappe henne. Jeg var ikke så veldig restriktiv, lot det bli en opplevelse med ”overdose” med barn. Så jo at Carmen slappa mer av etter hvert.
Vi dro videre til jakttrening med avdelingen i Råde. Var på det vanlige stedet, nos om betyr et stykke fra parkeringsplassen. Jeg bar selvsagt Carmen, ”putta” henne inni vesten min. Hadde med pledd og pakka henne inn i. Hun sov med små grynt og knirkelyder de to timene vi var der. Helt avslappa.

Dagens trening var feltsøk, som foregikk litt på avstand, så det var lugn og ro på stamplass.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar