søndag 24. januar 2016

23.01 Chillikveld med Stjernegjengen





















Før den årvisse chillikvelden stod Stjernetrening på programmet. I dag trossa vi snøen, og var glade for at det bare var to kuldegrader. Vi hadde som tema passivitetstrening med stigende trøkk.

Delte oss i to grupper og var medhjelpere for hverandre. Vi skulle som vanlig være stille på linja, både de to- og de firbente. Kanskje mest vanskelig for de tobente?

Først et innledende kast til hver av hundene. Så, kast med sitt og bli og vi selv som skulle hente dummyen. Deretter gå fot med hunden til nedslagsfeltet. Vi starta uten skudd, men fortsatte med skudd med hagle med adapter.

Veldig bra å få trent med skudd fra hagle. Både å se og høre hagla var klart triggende for Carmen. Hun hadde ingen tanker om å finne på noe annet på linja, men hadde fullt fokus.

Vi slet litt med å finne dummyene igjen i snøen innimellom, og ble etterhvert kalde på fingrene, men hadde ellers en fin treningsøkt før vi gikk løs på neste etappe av dagen.



Mye av kvelden i går og noen timer av formiddagen idag gikk med til å forberede storinnrykk. Det er jo ikke akkurat hver dag jeg får så mange gjester.





Men, det er jo ingen sak å invitere til middag og være 12 til bords når gjestene har med seg tilbehør, dessert og manglende stoler, og dessuten overøser vertinnen med vin og blomster. Tusen takk til beste treningsgjengen for trivelig besøk og en fin tradisjon. Det eneste jeg er litt skuffa over er at det bare var 7 hunder på festen (ifjor var det 13), dermed ble det ingen ny rekord. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar