mandag 11. januar 2016

09.01 Ansvar for fellestrening





Med en del av både snø og kuldegrader må en ta visse hensyn på jakttrening. Poenget i dag var å holde alle i aktivitet mest mulig hele tiden.

Først hadde vi et stykke å gå ut til treningsområdet og fikk opp varmen. Jeg hadde lagt opp til en “runde” hvor det på forhånd var lagt ut områder. Så bytta vi på å kaste, sånn at det i hver runde ble kasta to markeringer og sendt til to områder. I utgangspunktet ikke så vanskelige oppgaver, men det viste seg at markeringen som havna i løssnøen ikke alltid var så enkle å finne.

Etter drøye to timer var vi i grunn kalde på tørne og fornøyde med treningen, så da var det å gå hjem igjen over jordene.


Petras mage
Det kan se ut som vi har fått orden på magen til Petra. Nå er det 2,5 døgn siden sist hun kasta opp. De siste dagene har jeg fora med id-for, mange og små porsjoner per dag, samt gitt Diarsanyl. Det siste er en slags "leire" som legger seg som en beskyttende hinne på slimhinner. Først og fremst ment til behandling av diare - og altså som beskyttelse av tarmene. Men, har nok funka på magen også.


HVA som gjorde at hun begynte med å kaste opp, vet jeg fortsatt ikke, men det kan faktisk hende det er epilepsi-medisinen som har skylda. I hverdagen får hun tablett ca en time etter frokost. Men ifm jula ble det ofte motsatt - tablett på tom mage. Og så frokost når jeg etterhvert fikk somla meg til å stå opp. Og det kan hende dette regimet skapte litt ugunstige forhold i magen, som det altså gjelder å få snudd.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar