lørdag 25. oktober 2014

22.10 Skkelig høst








Ja, oktober har vært en skikkelig dritt-måned, - værmessig. Etter et år med fantastisk både vår, sommer og tidlig høst, er det nå mer på normalen med regn, regn og mer regn. Jeg tok vel knapt fram regntøyet fra april og ut september (muligens med unntak av et par uker i juni). Nå er det fast bekledning hver dag.

Likevel blomstrer det i hagen min - den på bildet har blomstra helt siden juli!

Jeg begynte ettermiddagen i dag med Petra og en times trening på veien ved barnehagen. Det gikk opp for meg at jeg nok ikke har vært der siden i vinter en gang. Dessverre var jordet sådd, så jeg måtte begrense meg til å bruke selve veien.

Gikk fot med Petra og la igjen dummyer ved lysstolpene. Hadde vel litt varierende erfaring med grunnapporten, men stadgan blir i hvert fall bedre og bedre.

Og stadig vekk lar jeg meg imponere over hvor utrolig uanfekta Petra er av folk som passerer. I motsetning til Carmen behøver jeg ikke stoppe opp i treningen når folk passerer. Det er bare å sende Petra, både på markeringer og dirigeringer, hun bryr seg ikke om de som går langs veien. Hun er på jobb, og dessuten selvsagt veldig trygg på folk.

Etter økta med Petra ble det sykkeltur i mørten langs jernbaneveien. Petra løs og Carmen i springer. Det kjennes alltid tungt å legge ut på sånne sykkelturer når det er mørkt og regner, men så er det så greit når vi er i gang. Og veldig godt å komme hjem, få tørka hundene, få på seg tørre klær og fyre opp i ovnen. Og observere at de firbente etter kveldsmaten er trøtte og fornøyde og snorksover i hver sin hundeseng.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar