torsdag 2. oktober 2014

01.10 Fellestrening med servering






Noen ganger er en ikke så mange på fellestrening. I dag var vi bare to stk fra gjengen, siden vi delte oss i to ut fra hvilken side av rush-trafikken vi bor på. Vanskelig å rekke fram i dagslyset når en jobber hele dagen….

Vi som trente i dag har valp/unghund i tillegg til våre voksne. Dermed begynte vi med å trene de små. For Petras del er “valpetrening” helt greit. Vi trenger å få på plass basic.

Fant oss en bekk og trente markeringer over bekken, sånn at det ble et skikkelig terrengskifte for dem. Brukte også noe buskas langs bekken, - en ikke fullt så vanskelig oppgave.

Også syntes jeg at jeg så en slags sammenheng i at når Petra skulle avlevere etter den vanskelige oppgaven, så ble det mer surr enn etter den relativt enkle. Ingen tvil om at det med avlevering er en skjør situasjon. Altså, et sted hvor det fort vises om det er noe annet i hundens trening som er vanskelig.

Petra fikk for øvrig trent litt fot mens den 8 måneder gamle valpen fikk løpe omkring. En nyttig øvelse for Petra, og noe hun rett og slett ikke hadde klart for noen måneder siden. Så, det går framover med å holde intensiteten under kontroll.

Petra fikk vente i bilen mens vi trente de voksne. La ut områder vi sendte til og kombinerte med markeringer. Brukte en annen bekk som terrengskifte og stod på ganske lang avstand fra bekken og sendte.

På slutten hadde vi to områder pluss et felt, og bytta på å sende til de forskjellige stedene. Heldigvis søkte Carmen litt bedre i feltet i dag.

Etter en trivelig trening fortsatt vi å kose oss med hjemmelaget pizza og Blåbærpai. Namnam! Ikke verst å være på hundetrening!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar