torsdag 27. juni 2013

26.06 Kontorhund




Siden ”hjemmet” til Petra (altså bilen) skulle på verksted i dag, tok jeg henne med meg på kontoret. Og det hele starta med at vi måtte gå fra verkstedet til jobben - en liten km. Dermed ble det litt gå pent i bånd trening.

Hun var kjempeflink til å være med på kontoret! Skulle ikke tro hun hadde gjort annet enn å være kontorhund.

Ikke en lyd. Hun underholdt seg selv med lekene sine, titta nysgjerrig på folk utenfor kontoret mitt. Tok gjerne kontakt med de som kom en tur innom. Og sov tungt, sånn at hun drømte, klynka og sparka med bena.

I det hele tatt virka hun helt avslappa med å være der.

Også fikk vi jo trent på å kjøre heis - suverent. Og det artige er at nå er det helt greit. Første gangen røska hun til i kobbelet og ville motsatte vei, men når jeg kasta en kyllingbit inn i heisen, klarte hun ikke å motstå. Og etter denne innledningen var det nok at jeg gikk før henne inn i heisen, så bare fulgte hun etter uten at jeg behøvde å friste henne med en godbit. Ja, faktisk så det ut som hun hadde en forventning om godbit, sånn at hun gleda seg når vi nærma oss heisen.

Så fikk hun sitte inni heisen mens den bevega seg, og hun fikk masse godbiter.

Så var det altså å gå tilbake til verkstedet igjen. Det var skikkelig bytrening i dag, altså. Det er jo opptil flere byggeprosjekter nå i Ås sentrum. Store og bråkete maskiner, mange byggearbeidere, store lastebiler som står parkert osv. Og en god del biltrafikk som passerte på nært hold.

I tillegg passerte vi jo jernbanen med tog som kjørte forbi.

Petra klarte alt med ro og trygghet.

På ettermiddagen følte jeg meg skikkelig sprek som ikke lot meg avskrekke av regnværet, men tok en joggetur med Carmen.

Men, så var det helt slutt på min motivasjon for å være ute. Det bøtta nemlig ned resten av kvelden. Dermed ble det litt innetrening med Petra - fremmadsending på skålene.

Og lille Petra, - hun var sjeldent trøtt i kveld og skikkelig snorksov i biabedden.




Dagen ble for øvrig avslutta med årets første jordbær - nam nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar