fredag 2. november 2012

31.10 Jaktlydighetstrening igjen



Onsdag var et nok en gang jaktlydighetstrening på Stikka. I dag hadde jeg ikke treningsansvar, og var bare vanlig deltager.

Jammen var det ti ekvipasjer som møtte opp og trossa det sure regnværet. Også i dag hadde vi med oss folk fra høstens valpekurs - veldig bra!. Ikke minst er det jo gledelig at det er så mange som er interessert i å bidra positivt til jaktmiljøet og stille opp på disse treningene. I det hele tatt det å bidra positivt til et miljø er det all ære av. Det er jo faktisk ingen selvfølge at alle ønsker det!

Og treninger av denne typen er gull verd, både for de uten noe særlig erfaring og for de med masse erfaring.

Vi begynte med at det ble spredt utover masse tennisballer og noen dummyer på plassen. Hundene fikk sitt og bli mens eierne henta, gang etter gang. Da tettheten av baller og dummyer var blitt vesentlig mindre enn da vi starta, begynte vi å gå fot gjennom området med apportene. Carmen var superinteressert i tennisballene i begynnelsen, men så skjønte hun kjapt at disse skulle bare bli liggende.

Mer fot, sitt og bli på linja, og vi la ut noen dummyer i de borterste hjørnene. Det viste seg vanskelig å skulle sende Carmen ut på dette, siden det var diverse baller ute på plassen. Vi måtte vente til vi hadde gått fot litt mer over plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar