torsdag 1. november 2012

30.10 Fot og tennisball




Ja, våknet altså opp i dag til en hvit verden og noen kuldegrader. Fikk nesten julestemning, helt til jeg kom på at jeg jo faktisk hater snø og vinter. Vel, det er nok ikke langvarig, i følge Yr kommer det masse regn og varmegrader framover, så da er vi nok tilbake til barmark og mørke. Neida, bildet er IKKE fra idag!

Det har blitt dårlig med sykkelturer i det siste, og rakk det dessverre ikke i dag heller. Men, det ble en lang fot-tur, Carmen og jeg var vel ute et par timer. Agendaen var å trene fot med forstyrrelser.

Jeg ser jo at det bare å gå og gå er kjedelig både for Carmen og meg. Så i dag gjorde jeg noe så enkelt som å ta med tennisball på tur. Det er ”enkelt” å få Carmen høy med en tennisball. Jeg gikk og smilte litt for meg selv. Det er jo virkelig fascinerende hvor ufattelig GØY hun synes en sånn ball er - bare fordi hun får lov å hente den av og til. Hun var superintens og lurte bare på når jeg skulle kaste den neste gang.

Hun fikk altså gå fot i kobbel (siden vi gikk på gangstien langs veien), så stoppa jeg opp og kasta. Var hun det minste foran meg eller avanserte måtte hun bare gå fot videre, evt sitte og bli mens jeg henta ballen. Var hun flink, kobla jeg løs og hun fikk hente selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar