onsdag 30. september 2009

30.09 Vakker høstdag

Været er fantastisk flott om dagen - klart og kaldt. I natt var det faktisk en kuldegrad!

Tok en tur på sosial trening på klubben i kveld. Alf hadde treninga og fokuset var ro. Vi satte oss i en ring på stoler/stolsekker. I midten hadde vi et bord med kaffe og twist. Så var det bare å forsyne seg for den som fikk hunden til å ligge eller sitte i ro mens den tobente gikk frem til bordet.

Nok en gang imponerte Carmen meg stort. Den lille hunden min lå/satt der som en prinsesse mens jeg kunne tusle rundt i mange minutter, til dels langt unna henne. Hun holdt øye med meg, men med unntak av et par ganger, så ble hun stødig på plassen sin. Og hun var helt rolig og tyst. Fantastisk! Skjønner nesten ikke hvordan hun har lært det! Det må bare være noe som funker mellom henne og meg, sånn at når hun skjønner jeg ønsker hun skal holde seg rolig ved stolen min, ja, så gjør hun altså det. Ellers skal jeg innrømme at dette nok var enklere å få til med såpass mange folk og hunder rundt. Hun er jo litt forsiktig når det gjelder fremmede, og ble nok litt “trykka”, sånn at hun rett og slett ikke ønska å gå vekk fra teppet sitt.

Hun fikk selvsagt masse belønning; - jeg var stadig innom og gav henne godbiter. Også fikk jeg litt kaffe og twist, da, siden hunden oppførte seg så eksemplarisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar