fredag 18. september 2009

18.09 Kanotur

Bildene er tatt av Kari Hansen ved en tidligere anledning

Carmen og jeg fikk bli med på kanotur på Tunevannet i dag. Carmen fikk også låne en neoprenvest, og flytevest har hun jo. Fikk ikke tatt bilde av henne, men legger ved et bilde av Emma og Ida med neopren - og flytevest. Dessuten et bilde fra da Kari passa Carmen - så kan en jo se hvor søte de er sammen. Hun er for øvrig større nå enn på bildet, snart er hun like stor som Ida.

Vel, det var padleturen. Jeg holdt Carmen i kanoen mens de andre to fikk svømme en halvtimes tid. Så gikk ferden tilbake til bredden, og jeg slapp Carmen uti, kanskje 100 meter fra land. Og hun svømte fint og raskt inn til bredden. Hun strevde litt med å komme seg gjennom noe siv og kvist, men gav ikke opp og kom gledesstrålende i land.

Også fikk hun løpe litt sammen med Ida og Emma - det går veldig fint. Ikke noen hardhendt herjing - Ida og Emma begynner å bli vant til den lille svarte sprettballen.

2 kommentarer:

  1. Takk for en hyggelig tur, og jeg tror jammen i meg både Ida og Emma syntes det er litt stas med den "lille" svarte - uten at noen av dem er særlig villige til å innrømme det da...

    SvarSlett
  2. Takk det samme - veldig trivelig. Og jeg tror du har rett i at de synes "ekstralakrisen" er litt morsom, og ikke bare brysom.

    SvarSlett