søndag 6. september 2009

06.09 Mesterskapsh. Dag 2 2009






Link til bilene tatt av Ann Kristin Olsen: http://picasaweb.google.com/nrkavdostfold

Søndagen var været enda bedre enn lørdagen. Sol fra nesten skyfri himmel.

Siden det norske mesterskapet er åpent også for utenlandske deltagere var det slett ikke gitt at seieren ville bli norsk. Veldig moro med så mange svenske og danske deltagere, og det hele fikk jo litt islett av ”landskamp”. Danskene gikk av med seieren på veteranmesterskapet med Annika Christensens sin flat Reltub Black Velvet. Danskene fikk også med seg retrievermester -tittelen hjem, ved Helle Golstrup og labradoren Seahill High Wind Phiphi.

I unghundmesterskapet kom Norge litt bedre fra det, med både første og tredje plass. Vinneren ble Janicke Gurijordet med golden Li Spike og på tredje plass Hege C. Dahl med labradoren Kayteens At Meadowlark.

Avdelingens beste innsats stod Fredrik med Lea for - som kom helt til finalen. De havna på 5 plass i mesterskapet med 155 poeng. Vibeke med Jennie og Kari med Ida kom til semifinalen i unghundmesterskapet, men ble ikke med i finalen. Vibeke endte på 5 plass med 126 poeng og Kari på 7 plass med 122 poeng.

En slitsom og veldig artig helg er over. Uforpliktende å tusle rundt med en valp. Samtidig er det mange som forventer at vi stiller neste år. Vi får se - det hadde jo vært gøy hvis hunden og føreren er moden for det.

Etter lunsj var jeg for øvrig ferdig med pliktene mine, så da fikk Carmen være med rundt og se på og trene passivitet. Noe som tydeligvis var veldig slitsomt. Da vi var hjemme i 18-tida la hun seg til å sove hele resten av kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar