onsdag 9. september 2009

09.09 Hundetreff













Jeg hadde gjort avtale med et par kollegaer om hundetreff i dag. Jeg er jo så heldig å ha mange kollegaer som har “hundegalskap”. Dagens hundetreff var med “doodelen” Buster og dachsen Gustav - hjemme hos Siri.

Carmen fikk altså treffe to hannhunder - en på ca et halvt år og en over 1 år. Og de to “gutta boys” var ganske opptatt av henne, - særlig den voksne dachsen. Han prøvde tidvis å ri på Carmen, men da løp hun enten fra ham eller la ham over ende og holdt fast i halsen hans. Til slutt ble hun så “inspirert” så hun jokka litt hun også!

Buster, som jo var hjemme hos seg selv, var absolutt den fredeligste av de tre. Av og til stod han og så på de to andre “gærningene” som spant rundt i hagen. Carmen og Gustav kunne nok holdt på med leken i det uendelige, og de ble satt i bilen annenhver gang, sånn at hundene fikk litt andre opplevelser enn å være tre sammen.

Ellers var barna til både Cathrine og Siri med. Kjempebra for Carmen, som ikke er så barnevant. Nå fikk hun oppleve litt lek og “skrål” fra høye barnestemmer. Hun var ikke så veldig interessert i barna, det var de to hannhundene som var absolutt mest interessante å leke med.
En veldig fredelig kveld hjemme etter den intense aktiviteten på hundetreffet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar