tirsdag 29. september 2009

29.09 Siste rest ute

Vi tok en tur på Jeløya dyreklinikk i kveld for å få fjerna den siste halve melketanna som satt igjen. Dessverre fikk jeg ikke vært med inn og sett på selv om jeg hadde lyst til det. Men, det hadde visst gått greit. Så nå er Carmen definitivt ferdig med melketenner og tannskifte. Et sår ble det jo etter resten de måtte trekke ut, men det pleier jo å gro fort i munnen.
Jeg tok henne en tur på vekta der borte og den viste 17,5 kg, nå som hun altså er et par uker unna 6 måneder. Betty veide det samme på tilsvarende aldre, mens Selma veide 24 kg (og var for tykk!) da hun var et halvt år.

Etter “operasjonen” var selvsagt Carmen litt groggy og fornøyd med å få sove i bilburet sitt. Men, etter en kjøretur til Sarpsborg virka hun helt seg selv igjen og så pigg og full av energi at jeg tok sjansen på å ta henne med ut for å observere jakttreningen.

Kveldens trening var lagt opp som en simulert andejakt, med både tyst på post, lange ventepauser, skudd med hagle og henting av “vil” (dummys). Carmen og jeg forholdt oss roligst mulig på sidelinja og bare trente sitte rolig og være stille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar