onsdag 30. mai 2018

30.05 To forskjellige vann






Antagelig er Tora helt normal, mens både Carmen og Petra nok er/var litt utenfor normalen på hver sin måte.

Carmen - svømte første gang da hun var 13 måneder. Ble først lystbader da hun var 6-7 år. Er en superrask svømmer. Bykser alltid uti vannet.

Petra - svømte første gang da hun var 9 uker. Elsket vann hele livet. Var veldig dårlig på å svømme, det gikk utrolig sakte. Hun gikk alltid sakte og forsiktig ut i vannet, hoppa aldri.

Og Tora foretrekker altså å vasse. Langt å foretrekke framfor Carmens variant - som er å bykse uti vannet, med alle de farer det medfører - hunden kan jo lande på hva som helst der nedi vannet.

Det ble to turer til vann i dag. Først rett etter jobb med bare Tora. En fin dam med badeplasser, faktisk, og hvor vi fant oss et «eget» svaberg. Ulempen var likevel at vi måtte gå ganske langt i den stekende heten før vi kom fram til vannet.








I ettermiddag ble det varianten fint og kort vei fra bilen - men med diverse folk - OG en diger Rotweiler. Men, det gikk heldigvis greit. Jeg hadde altså bundet Carmen til et tre mens jeg vassa ut i vannet med Petra. Og da kom noen folk som valgte å gå rett forbi oss på stien i steden for å ta stien som gikk 3 meter bortafor. Litt kommers, altså, men de fikk passert oss til slutt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar