søndag 17. april 2016

14.04 Petra på felletstrening




Nok en gang etterlot jeg Petra alene hjemme og med den nye kragen på seg. Det har jo gått bra å gjøre det sånn de siste to dagene. Men, til min store forferdelse så jeg på webkamera på ettermiddagen at hun hadde fått av seg kragen og var i ferd med å maltraktere den. Så, da var det bare å styrte hjem, da og prøve å begrense skaden.

Dessverre hadde hun rukket å ødelegge glidelåsen og få ut den oppblåsbare slangen inni. Og lage hull i den. Vel, det var altså de pengene ut av vinduet. Pluss at hun da ikke lenger har beskyttelse til såret. Og beklagelig at hun har gjort seg nok en erfaring på å bite i stykker noe, nå som jeg begynte å tro at hun var ferdig med det.



Ikke annet å gjøre en reise hjem og hente pøbelen. Så fikk hun være resten av dagen på kontoret. Dessuten klippa jeg til en gammel jumper, sånn at det ene ermet dekker eksemet på foten.






Lenge siden sist - men idag fikk Petra igjen være med på fellestrening. Hun er nok ikke helt bra verken i nakken eller poten, men jeg masserer flere ganger om dagen, og håper at tiden bidrar til å lege.

Idag fikk hundene prøvd seg på søk og også markering. Vi begynte med pelsdummyer og trente med vilt - and og kanin til slutt.


Veldig fornøyd med at Petra henta begge typer vilt helt uten problem.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar