onsdag 6. april 2016

02.04 Fantastisk Stjernetrening!




















I dag hadde vi en helt fantastisk trening med Stjernegjengen. Men, det begynte faktisk allerede med småstjernetreningen i forkant. Vi var fire ekvipasjer og en gjesteekvipasje som gikk på linje og hunder ble sendt på minnesmarkeringer og direktemarkeringer.

Petra gikk bare i kobbel, skulle gå fot og ikke hente noe som helst. Både pga den sykmeldte foten, men også fordi sånn trening er for heftig for henne mtp knalling. Og hun prøvde faktisk å knalle noen ganger også - I kobbel. Men, roa seg mer ned etterhvert og kapitulerte vel litt ift opplegget.

Tror det var veldig greit for Petra med denne passivitetstreningen.
  
Vel, Petra fikk vente i bilen og vi fortsatte med elitehundene. Her var hele 9 av de 12 medlemmene med, også hadde vi en gjesteekvipasje. Og opplegget var at vi hadde to runder. Fem var medhjelpere (med egen hund i bilen) og fem førte hund. Så bytta vi etter en stund.

Det var lagt opp til heftig trening med to hagler med løsskudd, to dummylaunchere, startpistoler, kast og én som styrte linja. Dirigeringer, enkeltmarkeringer, dobbeltmarkeringer og i det hele tatt action.

Fantastisk trening! Ute på det jordet vi trente på er det masse rådyrbæsj, men så vidt jeg kunne se ofra ikke Carmen det en tanke. Hun var helt fokusert på treningen. Dette styrker min hypotese om at det ikke må bli kjedelig og begivenhetsløst for Carmen - det være seg på trening eller prøve. Da faller hun ut og begynner å gjøre andre ting både i ventesituasjon på linja og ute når hun er (skulle vært) på jobb.


Veldig fornøyd med dagen, da jeg reiste videre mot Oslo på middag og overnatting. Og kunne uten dårlig samvittighet legge hundene på gjesterommet der, sånn at husets katt kunne spasere rundt i stua.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar