søndag 17. april 2016

11.04 Petras helse





Som om det ikke var nok med Petras epilepsianfall fredag og også skaden i foten hennes, så har hun altså pådratt seg eksem/sår på foten der hun ble barbert på fredag. Jeg er jo SÅ irritert på meg selv at jeg ikke minnet dem på det på klinikken at de IKKE må snaubarbere den hunden.

Vel, Petra fikk være med på kontoret idag, sånn at jeg kunne holde kontroll med såret på beinet hennes - altså at hun ikke slikker på det. Dessuten ble det en tur til kiropraktor. Der ble det konstatert låsning i nakken og dessuten at hun er stiv i en tå. Kiropraktoren mente dessuten å se et “grumsete” ledd på rtg-bildene jeg hadde fått tilsendt fra klinikken.

Ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si om de rtg-bildene. Jeg er IKKE god nok til å klare å lese sånt lenger. Men, uansett har hun hatt og har fortsatt vondt i poten. Det er vel mulig at det kan ha skjedd mange ting samtidig den dagen i skogen for noen uker siden. Både brist i en tåknokkel og forstuing av ett eller flere ledd. I tillegg har hun kanskje fått seg en smell i nakken, at poten har sittet fast eller noe sånt. Dette med at hun i begynnelsen etter skade stivna av å ligge rolig kan tyde på at nakken har plaga henne mer enn poten.

Jeg fikk i alle fall beskjed om å massere både nakke og pote, så fikk vi ny time om 14 dager.

På vei ut på kveldens program tok jeg en tur innom klinikken på Ski og kjøpte en spesial-krage til Petra. En sånn som kan blåses opp som en smultring rundt nakken hennes. Mer behagelig å ha på seg enn de tradisjonelle “lampeskjermene”.

Så var det tid for kveldens kurs med den fine gjengen med eiere og hunder. Vi delte opp i hannhunder på den ene gruppen og tisper på den andre idag. Tema var nærsøk og dessuten sidedirigering. Med godbiter i stedet for dummyer i de tilfelle avlevering ikke fungerer bra nok enda.


Som vanlig fikk Petra være med ut og ligge i sekken sin.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar